top of page
Een komedie van peter de kemel in regie van steffie ramont & peter de kemel.png

Met 'De Madammen' presenteert DK Entertainment samen met Tot Volksverheffing hun vierde samenwerking. Voor deze productie kunnen we rekenen op enkele vertrouwde gezichten, maar ook een paar nieuwe spelers vervolledigen deze ploeg. De sfeer zit alvast goed... We kijken er naar uit om van 'De madammen' terug een geweldige komedie te maken!

Korte inhoud

Het stuk speelt zich op de afdeling van de sociale dienst van de stad Rommelbeke.

We maken kennis met vier dames, vier verschillende generaties, die elk een bureau bemannen.
De 73-jarige schepen van sociale zaken, Herman, is niet te vinden voor vernieuwing, daardoor staat de tijd en het werktempo er stil. Dit geeft de vier vrouwen de kans om dagelijks hun persoonlijk leven uitgebreid met elkaar te delen. Hoewel de vier dames die er werken een totaal verschillende achtergrond en interesses hebben, gaat alles er, mede door de aanpak van moederkloek Paula als diensthoofd, heel gemoedelijk aan toe. Wanneer Herman van het toneel verdwijnt, neemt een nieuwe schepen de touwtjes in handen. Zij beslist dat alles er behoorlijk anders aan toe mag gaan, en zo komen de vriendinnen onder, een tot nu toe ongekende, druk te staan. Ze worden genoodzaakt alle privézaken aan de kant te schuiven, om samen één blok te vormen zodat ze hun positie en job kunnen bewaren. 
De kijk voor en achter de schermen bij ‘De madammen’ belooft een avond vol amusement met een knipoog naar de actualiteit.

De personages

3.png

Paula
Ethel Verthé

5.png

Herman
Piet Vandriessche

2.png

Francine
Sofie Furniere

6.png

Nikki
Emelie Loosfelt

1.png

Cynthia
Famke Bogaert

7.png

Annette
Marleen Van Autrijve

4.png

Nina
Steffie Ramont

8.png

Wilfried
Peter De Kemel

Speeldata

Vrijdag 15 maart 20u UITVERKOCHT
Zaterdag 16 maart 20u UITVERKOCHT

Zondag 17 maart 15u UITVERKOCHT

Vrijdag 22 maart 20u UITVERKOCHT

Zaterdag 23 maart 20u UITVERKOCHT

Zondag 24 maart 15u UITVERKOCHT

Locatie

Volkshuis De Pulle
Tolpoortstraat 114
9800 Deinze

Alle voorstellingen zijn uitverkocht. Wilt u er graag nog bijzijn? Laat per mail weten welke datum u graag langs komt aan tickets@peterdekemel.com en we plaatsen uw vraag op de wachtlijst.

Tickets €12 - Kinderen (t.e.m. 12 jaar) €10

bottom of page