top of page
2.png

Na Dating Time presenteren we jullie terug een nieuwe komedie van Peter de Kemel: 't Zit hem in een kleinigheid. Voor de opvoeringen werkt DK Entertainment (olv Peter De Kemel) samen met Tot Volksverheffing. 't Zit hem in een kleinigheid wordt in maart 2023 opgevoerd in volkshuis De Pulle in Deinze in een regie van Steffie Ramont.

Korte inhoud

In garage Goedertier, van Julien Goedertier en zijn vrouw Nelly komt leven in de brouwerij wanneer ze besluiten het gemeubelde appartement boven de garage te verhuren.

De nieuwe huurder, Bram, heeft net de relatie met zijn vriendin beëindigd. Julien, die er tot nu enkel van droomde om uit de dagelijkse sleur met zijn Nelly te breken, kijkt op naar Bram en besluit aan hem een voorbeeld te nemen. Bram vindt het fantastisch dat ook Julien het heft in handen neemt. Hij had echter niet gedacht dat Julien, nu hij zijn vrouw heeft verlaten, hem zou vragen om bij hem in het appartement in te trekken. Bram probeert er het beste van te maken met zijn nieuwe huisgenoot, maar de rust wordt helemaal verstoord wanneer beide vrouwen besluiten dat ze niet zomaar aan de kant kunnen worden gezet. Iedereen eist zijn plaats op in het appartement… wat leidt tot een ratjetoe aan misverstanden, oude en nieuwe liefde’s, maar vooral… Humor!

De personages

Peter personage.jpg

Julien
Peter De Kemel

Ethel.jpg

Nelly
Ethel Verthé

Gunther.jpg

Bram
Gunther Naessens

Famke.jpg

Griet
Famke Bogaert

nieuw.jpg

Jos
Jan Beddeleem

Speeldata

Zaterdag 18 maart 20u

Zondag 19 maart 15u

Vrijdag 24 maart 20u

Zaterdag 25 maart 20u

Vrijdag 31 maart 20u

Zaterdag 1 april 20u

Marleen.jpg

Jeanette
Marleen Van Autrijve

nieuw 2.jpg

Boris
Gianni Verdegem

Locatie

Volkshuis De Pulle
Tolpoortstraat 114
9800 Deinze

Tickets €12 - Kinderen (t.e.m. 12 jaar) €10

bottom of page